Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Storåkers vill göra tv-program

Publicerad: 23 augusti 2011, 08:17

Två av Storåkers McCanns tongivande kreatörer: Martin Marklund och Petrus Kukulski startar nya byrån Very Much Logo McCann. I affärsidén ingår att ta fram och producera tv-program.


McCanngruppen fortsätter att växa i Sverige under Michael Storåkers ledning. I dagarna slå Very Much Logo McCann upp dörrarna.

Byrån ska ha fokus på underhållning i rörliga medier. Första kunden som nappade på erbjudandet är Ski Unlimited som arrangerar ”extrema företagskonferenser”. På två dagar fick filmen 220 000 klick.
– Otroligt häftigt och det känns väldigt spännande med det här nya bolaget, säger Michael Storåkers .

Det kreativa teamet bakom bolaget är Martin Marklund (medgrundare till Storåkers McCann) och Petrus Kukulski .
– Very Much Logo McCann fokuserar på underhållning. Det är inget bolag uppdelat på discipliner. Det här gänget har gjort MTV-serien ”Jacko”. Det är kanal-oberoende. och vi ska göra både reklam och programinnehåll, säger Michael Storåkers.

Vad har ni för mål?
– Fler ser att underhållning är en ingång till yngre målgrupper. Ska man få tag på konsumenten måste man bjuda på något.

En stor satsning av McCann?
– Ja, ganska stor. Vi har byggt en studio och det brukar vi inte göra. Vi har fem–sex kunder redan, det ser bra. Många är McCannkunder som vill ha den här höjden, men även andra.

Se byråns första film nedan.

Insane Ski Jumps by Ordinary People - Watch more free videos

Claes de Faire

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.