Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag07.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Stort intresse för Månpockets webbkampanj

Publicerad: 19 februari 2008, 15:51

Månpockets annorlunda webbkampanj Ordet är fritt har rönt stort intresse. Några timmar innan första dead-line har intresset slagit alla förväntningar.


Se även:

- Månpocket låter läsarna skriva boken

- Månpockets kampanjsajt

– Vi hade som målsättning att få in 50 bra bidrag till varje kapitel. Nu är 445 anmälda och de bidrag som våra två författare redan läst håller hög kvalitet, säger Karin Nilsson, marknadsansvarig på Månpocket.

Kampanjen är helt webbaserad. Författarna Maria Ernestam och Johan Theorin har skrivit bokens första kapitel. Tanken är sedan alla som vill ska kunna skriva fortsättningen ett kapitel i taget. Ikväll klockan 24 är det dead-line för första kapitlet.
– Det är en stor spridning på de som deltar. Nyss fick jag ett samtal av en äldre kvinna som fick hjälp av sin dotter med att lägga in texten. Vi har deltagare från hela Sverige och även några från andra europeiska länder.

Intresset är stort trots att sajten har marknadsförts sparsamt. DN, Svenskan och TT har skrivit om sajten. Men det mesta jobbet har bloggare gjort.
– Eftersom det här är ett seriöst projekt är det många som vill tipsa om det. Vi har också flera skrivarkuser som deltar.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.