onsdag7 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Storytels kommchef lämnar och ny cd på Valtech Radon –uppdatera dig med veckans värvningar

Publicerad: 20 maj 2023, 20:35

Foto: Pressbild

Resumé sammanfattar rörelserna på arbetsmarknaden, 15-21 maj 2023.

Ämnen i artikeln:

StorytelDan PanasBauer MediaHouse of RadonOktoTUIPaues ÅbergRekryteringPRKommunikationReklamMarknadsföring

Andreas Rågsjö-Thorell

andreas.thorell@resume.se


Storytels kommunikationsdirektör Dan Panas lämnar efter fem år och blir Bauer Medias nya chef för pr, medierelationer och opinionbildning.

***

Isak Landaboure Lengholm går in som creative director på Valtech Radon. Han har en lång karriär i byråvärlden bakom sig, från bland annat Weber Shandwick samt 360i i New York, Prime, och Studio 68.

***

Så sent som i januari tillträdde grundaren Patrik Forslund som vd för Downtown Advisors, som han var med och startade i oktober 2020. Nu lämnar han både som vd och ägare. Byråns andra grundare, Petter Lindfors, går nu in som vd på byrån.

***

Okto värvar Martina Carlsson som ny projektledare. Hon kommer senast från Forsman & Bodenfors, men har tidigare även arbetat på Nord DDB.

***

TUI rekryterar Emelie Thorén som kommer närmast från NORD DDB och startar i det taktiska teamet på TUI:s inhousebyrå Creative Studio. Och Dian Valencia som närmast kommer från Lennox PR och får ansvar för pressarbetet i Sverige samt internkommunikationen, och ingå i Adam Györkis team.

***
Catharina Jevrell hyrs in på konsultbasis som ny marknads- och kommunikationschef för maskinuthyrningsföretaget Ramirent i Sverige. Hon har en lång erfarenhet från pr och varumärkeskommunikation, på storbolag som Skanska och P&G.

***

Anna E Olsson blir Swecos nya chef för public affair och public relations. Hon lämnar sin tjänst som presschef för Vårdförbundet och ersätts där tillfälligt av konsulten Stina Morian.

***

Paues Åberg Malin Johansson som jobbat på bolaget i sju år och Stina Oldfeldt som rekryterades för två år sedan blir nya partners på byrån. Båda jobbar som konsulter inom corporate.

***

Jung Relations gör fyra rekryteringar:

Magda Walter är utbildad journalist och kommer närmast från Fryshuset Basket där hon jobbade som social media manager. På Jung går hon in som social media manager.

Alexandra Livijn började sin karriär som projektledare och pr-konsult på AWB och har sedan dess varit globalt pr-ansvarig på TIER och strategisk projektledare på contentbyrån Make Your Mark. Alexandra är kursansvarig på Berghs för deras ingångskurs Berghs Intro och gästföreläser i ämnet pr. Nu ansluter hon som projektledare och pr-rådgivare till Jung.

Mirjam Krook har jobbat som designer i reklambranschen i över 10 år och kommer senast från flera år på Perfect Fools och, innan det, reklambyrån Food & Friends. Hon utbildade sig genom interactive art director-programmet på Hyper Island.

Rebecka Lindberg kommer senast från Ingager, Europas största Meta marketing-byrå. Innan det har hon en bakgrund som marknadskoordinator på The Shirt Factory och därefter som pr-ansvarig på startupen Gubbe. På Jung tar hon rollen som junior pr-rådgivare

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev