lördag25 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sunny at Sea slås ihop med apputvecklare

Publicerad: 9 april 2019, 10:53

Johan Wendborg och Farbod Bozorgzad.

För ett år sedan slogs Sunny at Sea ihop med designbyrån Under. Nu kommer nästa fusion – den här gången med apputvecklarna Frontcell.

Ämnen i artikeln:

Sunny at Sea

Thomas Nilsson

thomas.nilsson@resume.se


När Sunny at Sea för ett år sedan slogs ihop med Under var det två digitalbyråer som blev en. Fokus låg då på att tränga djupare i hur användare känner för en viss produkt.

Nu inlemmas ytterligare en byrå under Sunny at Sea – Frontcell. Frontcell var tidigt in på appmarknaden och var redan 2009 med och tog fram en app för Max Hamburgare. Bland kunderna som man tar med sig till Sunny finns bland annat Telenor, Fabege och Svenska Kyrkan.

– Design, webbar och appar flyter ihop mer och mer. Allt fler kunder har behov av en byrå som kan tänka och bygga både design, webb och app i ett svep. Tillsammans med Frontcell kan vi nu erbjuda allt detta under ett och samma tak, säger Sunny at Seas vd Johan Wendborg i ett pressmeddelande.

Bland kunderna som Sunny at Sea sedan tidigare jobbar med finns bland annat Rörstrand, Absolut Vodka, Google och Spendrups.

– Redan när vi startade såg vi att appmarknaden skulle fortsätta växa och bli alltmer komplex i framtiden. Vi blev en av relativt få byråer i Sverige med 100 procent mobilfokus, säger Farbod Bozorgzad, vd på Frontcell.

Sammanslagningen innebär dessutom att Sunny at Sea öppnar upp ett Malmökontor.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev