Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Svenska Dagbladet blir moderiktiga med Bon

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Mode- och livsstilsmagasinet Bon har inlett ett redaktionellt samarbete med Svenska Dagbladet. Bon kommer att bidra med mode- och designartiklar i Svenska Dagbladet på lördagar.


Det var förra helgen som Svenska Dagbladet stöpte om helgtidningen, bland annat med mer mode och design. - Som ett led i det arbetet känns det spännande att jobba tillsammans med Bon, den i våra ögon ledande modetidningen i Sverige, säger Mia Bjelkeholm redaktionschef på Svenska Dagbladet i en kommentar.För Bon är samarbetet ytterligare en fjäder i hatten. Tidigare i höstas utsågs tidningen till årets tidskrift inom populärpressen.- Vi är båda tidningar som är inne i en framgångsspiral, och tidningen Bons kompetens och journalistik inom mode- och designområdet kan bidra till att göra Svenska Dagbladet ännu mer attraktiv för nya målgrupper. Dessutom är detta ett sätt att göra Bon mer välkänd i bredare kretsar, säger Bons chefredaktör Michael Elmenbeck.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.