Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sveriges första resetidning för iPad

Publicerad: 3 mars 2011, 12:43

Nu lanseras Sveriges första resemagasin för iPad – BortaBra. Tidningen kommer bland annat att erbjuda läsaren resenyheter, restips och reportage. – Tidningen använder de fördelar iPad har framför både papper och webb, säger Göran Ingman,chefredaktör för BortaBra.se, i ett pressmeddelande.


Sveriges första resemagasin för iPad kommer bland annat att innehålla  resenyheter, gröna restips, reseexpert, krönika, och reportage. Göran Ingman ser flera fördelar med att använda iPad-formatet.

– Tidningen använder de fördelar iPad har framför både papper och webb. Här finns filmer, bildspel och grafiska effekter som gör läsupplevelsen till en helt annan än den du får i en papperstidning. Samtidigt gör "paddans" skärm att bilderna från de olika resmålen blir betydligt finare och kommer mer till sin rätt än på en webbsajt.

Tidningen kommer att kosta 28 kronor och  har tagits fram i ett samarbete mellan BortaBra, uppdragspublicisterna Redaktörerna och produktionsbyrån Turbin.

Christian Ström

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.