Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

SVT vill inte betala Lasse Kronérs surfräkning

Publicerad: 6 mars 2014, 06:55

SVT tänker inte betala för Kronérs utlands-surfande

Foto: SVT

Lasse Kronér fick chockräkning efter att ha Googlat i Brasilien, Norska Aller ska spara 100 miljoner till och Lina Thomsgård är Sveriges näst mäktigaste progamledare. Det är några av nyheterna i dagens morgonsvep.


Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

SVT vill inte betala Kronér chockräkning

Efter att varit i Brasilien för att skriva manus till Dobido fick Programledaren Lasse Kronér en mobilräkning på nästan 25 000 kronor. SVT tänker inte ta notan trots att han drog på sig kostnaderna i arbetet, skriver i dag Aftonbladet.  

Aller i Norge skär ner med 100 miljoner

Norska Aller skar under 2012 ner verksamheten med 70 miljoner genom att göra sig av med 44 anställda. Nu flaggar förlaget för att spara ytterligare 100 miljoner, skriver norska Kampanje.

Russia Todays programledare sa upp sig i direktsändning

Liz Wahl, tv-ankare på Russia Today sade i går upp sig mitt under sändning.
– Jag kan inte vara en del av en kanal som slätar över Putins agerande, sade hon.skriver i dag Washington Post.

Lina Thomsgård Sveriges näst maktigaste opinionsbildare

Grundaren av Rättvisefömedlingen och numera vdn på pr-byrån Frau är är landets näst mäktigaste opinionsbildare, enlig Veckans Affärers ranking.

Saatchi & Saatchi har en global cd för första gången på sex år

Saatchi & Saatchi har utnämnt Pablo Del Campo till posten som global creative director. Tjänsten har varit otillsatt sedan 2008, skriver Adweek.

Twitter i byråpitch

De senaste veckorna har Twitter kontaktat ett antal byråer för att be dem pitcha idéer till sin marknadsföring, skriver Adage. Men det är inga stora pengar det pratas om. Efter den stora twitter-succén under Oscars-galan har bolaget visat en säregen förmåga att få uppmärksamhet utan att vare sig anstränga sig eller lägga ut pengar.

Take That-stjärna gör Englands fotbollslåt med Gary Lineker

Gary Barlow från Take That sjunger in Englands oficiella fotbollslåt inför VM i Brasilien. Före detta Spice Girls-medlemmarna Emma Bunton och Mel C är också med på låten som kommer att släppas i juni, skriver BBC.

Krister Berntsson

Ämnen i artikeln:

Morgonsvepet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.