Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Sylvester blir papperstidning igen

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Gay-sajterna Sylvester och Sylvia köps av det mobila marknadsföringsbolaget Emunity. Den första november ska affären vara klar och i samband med det blir vissa delar av Sylvester.se betalsajt med papperstidning för medlemmar.


Sylvias och Sylvesters communities med totalt 110 000 medlemmar gör sajterna till de mest populära och besökta i sin målgrupp.Vad kommer affären att innebära för Sylvester?- Vi kommer att satsa på att utveckla sajterna ytterligare och öka värdet för våra medlemmar, säger Hans Becker, vd på Emunity.  Sylvester ska bli ett medlemscommunity som innebär att man får betala för ett guldmedlemskap. Med detta får man tillgång till utökad funktionalitet, såsom bildgalleri, utökade datingmöjligheter och mobila tjänster.Finns det några planer på att starta en papperstidning?- Ja, en medlemstidning för våra guldmedlemmar.Redaktionerna för Sylvester och Sylvia flyttar till Emmunitys lokaler på Drottninggatan och Henrik Tornberg sitter kvar som chefredaktör. Spray kommer i fortsättningen att sälja annonser för sajterna som även kommer att finnas kvar på portalen Sprays förstasida.

Jessica Claesson

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.