Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Synd att Johan lämnar TV4"

Publicerad: 26 mars 2010, 08:23

TV4:s fotbollsexpert Johan Mjällby blir assisterande tränare i sin gamla klubb Celtic. – Samspelet med programledaren Patrick Ekwall har varit strålande. Synd att Johan lämnar TV4, säger TV4:s fotbollschef Emir Osmanbegovic till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

TV4

Johan Mjällby.

I februari värvades Johan Mjällby till TV4. Det innebar tv-comeback för ”kärnkraftverket”som petades från Viasat för något år sedan.

Mjällby blev expert i TV4 Sports sändningar av UEFA Europa League. Men nu lämnar han kanalen för ett nytt jobb, som assisterande tränare i sin gamla klubb, skotska Celtic.

– Johan har gjort ett bra jobb med sändningarna från Europa League och samspelet med programledaren Patrick Ekwall har varit strålande. Synd att Johan lämnar TV4, men samtidigt är det kul att han får chansen i klubben han älskar, säger Emir Osmanbegovic till Resume.se och fortsätter:

– Det är smickrande att våra experter är eftertraktade. Vi har genom åren släppt Magnus Hedman till Chelsea, Hans Backe till Manchester City, Andreas Alm till AIK och nu även Johan Mjällby till Celtic.

Vem ersätter?
– Jag får återkomma om hur vi fyller luckan efter Johan. Det som är klart är att Finlands förbundskapten Stuart Baxter gästar oss på torsdag när vi sänder Benfica-Liverpool i Europa League.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

TV4

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.