fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tacoföretagets pristabbe blev pr-möjlighet – gav bort 713 påsar med tacokrydda

Publicerad: 7 februari 2023, 12:53

Foto: Pressbild El Taco Truck

Vad som började som ett tekniskt fel på en webbutik slutade med en lyckad exponering för ett tacoföretag. En lycklig student fick över 700 kryddpåsar hemskickade, utan att behöva betala en krona.

Ämnen i artikeln:

Nyheter

VP


När studenten Max Sundström vara inne och surfade på El taco trucks nya webbutik och letade efter lite burritos fick priset på en av kedjans kryddmixpåsar – noll kronor – honom att höja på ögonbrynen. För att testa om det verkligen var sant lade han till fler och fler påsar i varukorgen och klickade på beställ och vips så fick han hem 713 stycken tacomixpåsar till sin studentlägenhet.

Men misstaget var inget som El Taco Truck sörjde särksilt länge utan använde i stället situationen för att skapa lite uppmärksamhet kring kryddmixhändelsen. 

– Vi valde att se möjligheten att i stället fortsätta kommunicera att vår webshop nu var live. Kunden Max som lyckades med det väldigt prisvärda köpet var vänlig att ställa upp på bild och intervju och sen tog storyn fart vilket vi är väldigt glada för, säger Oliva Gelin, PR-manager på El Taco Truck. 

Prismissen uppmärksammades snabbt av bland annat TV4s Efter fem som gjorde ett inslag om studenten Max fynd. 

Efter incidenten med priset på kryddpåsarna har felet återgärdats.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev