Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

tisdag20.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Nyheter

Tele2-chef blir vd i Curamando

Publicerad: 27 februari 2018, 13:35

Joakim Jensen.

Foto: Pressbild / Curamando

Konsultbolaget Curamando växer vidare – startar ny filial i Göteborg och tar in vd från Tele2.


Curamandos tjänster består i att underlätta för kunderna i omställningen till den digitala marknaden. Bolaget bildades 2012 och är i dag efter en snabb tillväxt drygt 108 medarbetare starka och har en omsättning på drygt 100 miljoner kronor (bolagets egna uppgifter, 2017). De har verksamhet i såväl Stockholm som Oslo och sommaren 2017 förvärvades Conversionista.

Nu expanderar man även till Göteborg, där Joakim Jensen, tidigare head of digital på Tele2, blir vd.

– I min tidigare roll på Tele2 så var jag kund till Curamando, som jag anser tillhöra Europas absoluta toppskikt gällande digital förändringsledning och sälj- och marknadsföring på nätet. Efter Curamandos explosionsartade tillväxt under 2017 så känns det fantastiskt att få vara med på den fortsatta resan. En av mina första utmaningar är att lösa vårt direkta behov av att rekrytera ett tiotal medarbetare till Göteborgskontoret, säger han i en kommentar.

Expanderingstakten är högt satt och ytterligare 20 nya tjänster ska tillsättas på Stockholmskontoret.

– Konkurrensen är jättetuff. För oss handlar digital transformation om att gå från en traditionell affärsmodell till en ny typ av affärsmodell där fokus ligger på tillväxtaffären. Närheten och kontakten med våra kunder är därför en central del i vår verksamhet. Kontoret i Göteborg är ett steg i processen att finnas på plats nära våra existerande kunder i Göteborg men även såklart att växa i den regionen, säger Mattias Olofsson, vd medgrundare av Curamando.

Mårten Färlin

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.