Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Teliapappans sida stängd

Publicerad: 16 januari 2008, 15:46

Efter att Resume.se skrivit om ”Teliapappan” Roland Nordqvists blogginlägg har sidan nu stängts. – Det var inte alls särskilt smart att skriva det där, det inser jag nu, säger han till Resume.se.


Roland Nordqvist som spelar "Teliapappan" har nu stängt sin hemsida.

Roland Nordqvist påpekar att det inte handlar om en blogg som han har utan en sektion på hemsidan där han ibland skriver kommentarer. Det senaste inlägget var egentligen tänkt att bli en insändare, men sedan skrev han det på sidan i stället vilket han tycker var ”olyckligt”.

– Det var inte så smart att ha åsikter på en sådan sida, det var inte tänkt som det egentligen, det ska mer vara en presentation av mig, säger Roland Nordqvist till Resume.se.

Han säger att han får väldigt mycket frågor och autografförfrågningar. Dessutom vill flera se filmerna som gjorts av Storåkers McCann. Sidan har varit ett sätt att hantera informationssuget.

Känner du att det är ett problem att hålla isär rollerna som privatperson och fiktiv karaktär?

– Normalt sett inte, men det är klart att jag är medveten – även om jag inte tänkte så långt när jag skrev det här. Det var inte alls särskilt smart att skriva det där, det inser jag nu. Det var fel forum.

Vad sa Telia?
– När det här kom upp så konstaterade vi gemensamt att det inte var så jättebegåvat att jag presenterade privata åsikter på en sådan sida. Det var pinsamt, säger Roland Nordqvist som annars inte känner sig begränsad som privatperson av åtagandet för Telia.
– Jag har god möjlighet att uttrycka mig som jag önskar.

Läs mer:

- Teliapappan: Det är synd om Tito Beltran

- Karin Moberg: Det är inte acceptabelt

Har ni pratat om att göra en riktig sida om dig?
– Det har talats om att lägga ut filmerna för det finns många som älskar dem, även folk som inte gillar reklam tycker om dem. Då har jag länkat till ert filmrum. Sedan kunde jag lägga upp några filmer på sidan, men det försvann nu också.

Roland Nordqvist tycker att det hela är en höna av en fjäder och betonar att han inte hyser några varma känslor för Tito Beltran:

– Jag tycker precis lika synd om tjejen. Det är fel av samhället att man inte tar upp fallet direkt när man har en känd misstänkt gärningsman. Den här stackars tjejen måste vänta och genomgå detta, och för Tito Beltrans barn som inte var födda när det här hände – hur känner de sig när deras far blir uthängd i media? Det var det jag menade.

Vad händer med sidan – kommer den upp igen?
– Nej, den är stängd. Vad som händer framöver har vi inte tagit ställning till än, det känns inte kul längre.

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.