Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Telias och JM:s nya chockhyror

Publicerad: 6 oktober 2009, 08:49

Telia tar nu hjälp av byggföretaget JM för att marknadsföra sitt nya paketerbjudande. I en ny tävling erbjuds tre attraktiva lägenheter med den senaste tekniken för den blygsamma hyreskostnaden på 359 kronor i månaden.


En av lägenheterna som hyrs ut ligger vid Liljeholmskajen i Stockholm.

JM och Telia gör nu gemensam sak i en kampanj som drar igång nu i oktober. För Telia innebär det en ny fas i marknadsföringen av företagets paket för mobiltelefoni, tv, bredband och fast telefoni.
– Vi har marknadsfört det paketet i en mer traditionell kampanj hittills. Nästa steg blir tävlingen som vi drog igång nu första oktober, säger Catahrina Ljungberg, marknadschef för Bredbandstjänster på Telia.

För att locka personer att delta i tävlingen kommer kampanjen att synas med lappar som sätts upp på högskolor och universitet. Internet blir en viktig kanal där tävlingen kommer att synas på bostads- och auktionssajter.
– Vi och JM kommer också att visa lägenheterna på söndag i samband med alla andra lägenhetsvisningar.

De tre lägenheterna kommer att gå till dem som skriver den bästa motiveringen till varför just han eller hon borde få hyra lägenheten. Hyreskostnaden är på blygsamma 359 kronor (vilket är samma pris som Telia tar för sitt tjänstepaket). Tävlingen sker på kampanjsajten 359kr.se.
– Motiveringen ska inte vara speciellt lång, utan ungefär som en statusuppdatering på Facebook.

Vinnarna kommer sedan att flytta in i lägenheterna den första december och får sedan bo där i sex månader.
– Syftet med den här kampanjen är främst att väcka uppmärksamhet. Vi vill också visa hur ett modernt hem med modern teknik kan se ut. Telia står för den digitala inredningen och JM för resten av inredningen.

Kampanjen är framtagen av Telias nya reklambyrå DDB.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.