torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Therése Lindgren gör som Margaux Dietz och intervjuar politiker: ”Tänjer lite på gränserna för vad en influencer är”

Publicerad: 21 mars 2022, 11:44

Therése Lindgren ska intervjua politiker inför hösten. Foto: Fredrik Sandberg/TT/Andreas Elgstrand

Therése Lindgren brinner för klimat, psykisk ohälsa, jämställdhet och djurrätt, nu ska hon få svar av politiker på samma ämnen, inför valet i höst.

Ämnen i artikeln:

Therese LindgrenMargaux DietzInfluencerInfluencers

Nellie Pilsetnek

nellie.pilsetnek@resume.se


Therése Lindgren ska intervjua representanter för samtliga riksdagspartier inför valet i höst. Frågorna ska handla om det som influencern brinner för: klimat, psykisk ohälsa, jämställdhet och djurätt. Till Expressen säger Therese Lindgren att ”det känns roligt att få vara med och tänja lite på gränserna för vad en influencer är.”

Dock har redan Margaux Dietz gjort samma sak inför förra valet, när hon intervjuade alla partiledare i Youtube-programmet ”Partitempen”.

Läs mer här: Margaux Dietz intervjuar samtliga partiledare 

I april kommer Therése och valet” att släppas i tre delar på hennes youtube-kanal.

– Vissa ser jag i kommentarsfält tycker att en influencer ska veta sin plats och ska inte försöka sig på någonting annat, säger Therése Lindgren till Expressen och fortsätter:

– Den stora massan, av de som följer mig, verkar kräva ett ansvar utav influencers och kräver att en influencer ska dela med sig av viss samhällsinformation och starta insamlingar och vara en god förebild. Jag vet inte om jag tycker att en influencer har det ansvaret men det är verkligen en stor möjlighet som jag hoppas att många väljer att ta vara på.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev