Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Therése Lindgren lanserar vegansk hudvårdsserie

Publicerad: 20 februari 2018, 08:09

Den populära YouTubern tar hjälp av Arvida Byström och Saga Becker i lanseringen av det veganska skönhetsvarumärket Indy Beauty.


Ämnen i artikeln:

Juno Pr

Produkterna i Indy Beauty-serien har tagits fram med hjälp av Therése Lindgrens följare som bland annat fått säga sitt om produktval, förpackningsdesign och varumärkesnamn.

Indy Beauty lanseras med en reklamfilm, regisserad av Arvida Byström, inom ramen för konceptet Love Yourself. Konceptet togs fram efter en konsumentundersökning där det visade sig att fyra av fem av Therése Lindgrens följare ansåg att de var fula, trots att bara åtta procent skulle säga samma sak om någon annan.

– Traditionell skönhetsreklam har ofta haft fokus på att få människor att känna att de inte duger som de är, Indy Beauty ska vara motsatsen till det. Jag vill uppmuntra människor att våga börja prata om hur man behandlar sig själv. Förhoppningsvis kan filmen ge en tankeställare och få folk att tänka på att vara lite snällare mot sig själva, säger Therése Lindgren om kampanjen.

I reklamfilmen, filmad ur Lindgrens förstahandsperspektiv, syns bland annat skådespelerskan Saga Becker. Bakom idé och koncept står Juno. Produktionsbolag är Tarot Pictures.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Juno Pr

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.