Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tidigare Perfect Day-chef startar byrå

Publicerad: 5 juni 2019, 13:17

Samir Chahimi som tidigare varit operativ chef på Perfect Day Media med erfarenhet från Chimney och Make Your Mark startar egen kommunikationsbyrå.


Den nya byrån Sanders.Agency kommer från början att bygga på två affärsområden, en klassisk byrådel där man hjälper sina kunder med strategi, innehåll, produktion och ett affärsområde där man driver och samäger egna projekt.

Byrån drog igång vid årsskiftet och har redan producerat en global kampanj för Foreo, sociala mediakampanjer för Kicks, strategiarbete åt Impact Pool och är mitt uppe i en stor kampanj för E.ON.

– Ska man vara en bra byrå till några av Sveriges främsta kunder måste man veta hur deras vardag ser ut, vilka utmaningar man har och hur man fungerar som beställare. Det är en omöjlig ekvation att få ihop om man inte själv sitter med erfarenhet av de besluten. Byrån ska alltid ha en entreprenöriell kultur som bas, säger Samir Chahimi till Resumé.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.