Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tidningen Stureplan läggs på is

Publicerad: 6 december 2007, 11:49

Tidningen Stureplan och sajten Stureplan.se gick kraftigt back förra året. Nu läggs tidningen Stureplan på is. – Vi kommer att satsa allt på webben ett tag framöver, säger Christian Remröd, vd för Stureplan Media.


Lägger ni ner tidningen?
– Nej, men vi lägger den på is. Tidningen har varit oerhört bra för varumärket Stureplan men vi kommer nu att satsa på att ytterligare bredda sajten, säger Christian Remröd.

Enligt Remröd har sajten idag cirka 350 000 unika besökare i månaden.
– Tidningen har en upplaga på 20 000 exemplar. Med 350 000 unika på sajten per månad är det rent logiskt att satsa på den, säger Christian Remröd.

Vad ska ni göra på sajten?
– Vi ska fortsätta på den väg vi är inne på och bredda sajten ytterligare inom de områden vi bevakar idag. Vi kommer dessutom att satsa på fler bloggare, men vilka det är kan jag inte avslöja ännu. Allt fokus läggs nu på att hålla sajten uppdaterad hela tiden, säger Christian Remröd.

Hur ser du på framtiden?
– Tidigare låg fokus på att vara en exklusiv livsstilspublikation. Med 350 000 unika besökare per månad anser jag att vi snarare är en bred nöjessajt. Det ska vi fortsätta vara och vi kommer att satsa på att ha ungefär samma bevakning som vi har idag.

Vad har ni får mål uppsatta?
– Inom två år hoppas jag att vi har dubblat antalet besökare på veckobasis. Dessutom ska vi satsa på att få sajten att gå runt, säger Christian Remröd.

Tidskriften Stureplan har hittills utkommit fyra gånger per år. Under 2007 har dock endast två nummer släppts, i februari och juni.

Läs även: Förlusterna växer på Stureplan Media

Linda Fagerlind

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.