Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tinder satsar på utomhusdejting med padelbana

Publicerad: 15 juli 2021, 11:29

Tinders pop up-padelbana.

Klara, färdiga, match! Under pandemin har allt fler blivit aktiva på dejtingappen Tinder, och sporten padel har fullkomligt exploderat. Nu vill Tinder kombinera de två med en pop up-padelbana.


Ämnen i artikeln:

TinderIsobar

Sedan mars 2020 har intresset ”padeltennis” blivit allt vanligare i Tinder-användarnas biografier, och blev under året fem gånger vanligare. Dessutom har antalet skickade meddelanden på appen ökat med 19 procent, och konversationerna är i snitt 32 procent längre, enligt pressmeddelandet.

Padel spelas vanligtvis i par, men har även växt i popularitet för singelmatcher. Detta utnyttjar nu Tinder och öppnar för bokningar till sin padelbana i Stockholm. Kampanjen är framtagen av Isobar.

”Dessvärre har det bara blivit allt svårare för spelare att hitta lediga banor - framför allt singelbanor som är gjorda för att spela två på. Med sin nya pop-up bana, hoppas Tinder att kunna erbjuda sina medlemmar en rolig och unik dejtingaktivitet den här sommaren, helt gratis”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Banan ligger i Skanstull, är fullt utrustad, och bokningar öppnade den 14 juli, enligt pressmeddelandet. 

– Pandemin fick våra medlemmar att utveckla nya kreativa sätt för hur de kunde träffa människor och just padel är perfekt för en dejt utomhus, säger Renate Nyborg, general manager EMEA på Tinder, i pressmeddelandet.

LÄS OCKSÅ: Porsche satsar på padelsponsring 

LÄS OCKSÅ: Rodolfo med första kampanjen för padelsatningen på NK:s tak 

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

TinderIsobar

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.