Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Titan satsar på event

Publicerad: 11 juni 2008, 08:43

Produktionsbolaget Titan startar ett nytt affärsområde – event. Ansvarig blir Svea Fröjd, som rekryterats från konkurrenten Baluba.


Svea Fröjd blir ansvarig för event på produktionsbolaget Titan.

– Det är en riktig drömrekrytering. Svea är en erfaren projektledare och en enormt kreativ person. Hon har varit hos oss tidigare och jag är väldigt glad att vi kunnat locka hit henne igen, säger Thomas Hedberg, vd på Titan.

Förhoppningen är nu att Titans sponsringsavdelning ska kunna bidra med kunder i starten.
– Vi för några diskussioner, men inget är klart.

Produktionsbolaget Titan går för tillfället som tåget. Under första halvåret i år kommer omsättningen att hamna på runt 60 miljoner kronor, vilket är ett rekord. Största succén är Sjukhuset som visas i TV3 och som dessutom sålts vidare till Norge och Finland.

Under våren har både Anna Bråkenhielms Silverback sålts till ITV och ett italienskt mediebolag har lagt ett bud på Zodiak. Även Thomas Hedberg får besök av friare,
– Vi har haft en del diskussioner. Men vi har inte bråttom att sälja. Det måste både vara rätt pengar och rätt sammanhang.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.