Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tom Noble tar plats i juryn i Årets Marknadsavdelning

Publicerad: 18 mars 2019, 07:32

Sista juryplatsen till Årets Marknadsavdelning går till Tom Noble


Utomhusbolaget Visual Art valde i år att låta Resumé Insikts redaktion utse en ung talang att ta plats i den prestigefulla juryn för Årets Marknadsavdelning. Valet föll på Tom Noble som även finns med på Resumés lista över 100 talanger under 30 år.

Trots sin ålder har Tom nästan 10 års erfarenhet från några av världens starkaste varumärken i form av Spotify, iZettle och Google. Sedan ett halvår tillbaka konsultar han i egen regi och hjälper både större organisationer och mindre startups med marknadsföring, kommunikation och produktutveckling.

– Det känns superkul att ta plats i juryn. Jag har haft förmånen att få jobba med fantastiska människor på nytänkande bolag och hoppas därför kunna bidra med insikter kring hur moderna marknadsförare kopplar samman produktutveckling och kommunikation, säger Tom Noble.

Jesper Albansson, marknadschef på Visual Art, kommenterar:

– Vi är glada över att Resumé låter oss bidra med ett litet mått av nytänk och adderar vår plats till en redan riktigt fin jury. Jag ser fram emot att ta del av juryns gemensamma klokskaper.

Årets pristagare koras 23 maj på At Six i samband med seminariet Framtidens Marknadsavdelning. Sista dag att nominera är 31 mars.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.