Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Toppen att Madde inte gifter sig i år"

Publicerad: 21 april 2010, 08:32

Det blir inget bröllop för prinsessan Medeleine och Jonas Bergström i år. – Kommersiellt är det utmärkt, säger Amelia Adamo på Bonniers skvallertidning ”S”, till Resume.se.


Ämnen i artikeln:

Jonas Bergström

Prinsessan Madeleine och Jonas Bergström visar upp sig på Solliden efter att ha förlovat sig. Men planerna på bröllop under senhösten i år har nu gått i kras. Foto: Fredrik Sandberg / SCANPIX.

Till Aftonbladet i dag säger drottning Silvia att det inte blir något bröllop för Madeleine och Jonas under 2010.

Medierna har rapporterat om parets ”kärlekskris”, och nu blir alltså inget av med planerna på ett bröllop under senhösten i år.

Skvallerpressen har rustat upp ordentligt inför det stora bröllopsåret – men Amelia Adamo, som basar över nystartade tidningen ”S”, låter inte nedslagen – tvärtom.

– Jag tycker att det är bra, både för dom och för oss. Deras bröllopsplaner har helt överskuggats av Victorias och Daniels bröllop. Det hade blivit för mycket om Madeleine och Jonas också hade gift sig i år. Det är toppen för oss om hon skjuter på det, det är bra att man sprider på gracerna, man behöver inte korvstoppas med bröllop. Så stort är inte intresset, det hade blivit för mycket, säger Amelia Adamo.

De raserade bröllopsplanerna är inget som drabbar tidningens budget, berättar hon.

– För oss är det här tvärtom kommersiellt utmärkt, säger Adamo, som menar att att tidningen nu kan rida på intresset lite längre – om det nu blir något bröllop överhuvudtaget.

– Det verkar lite stormigt, vi får se hur det går.

Hur går det för er annars?

– Det går bra, det är roligt men svårt. Det är svårt att få näringslivstopparna att vilja vara med i tidningen. Men vi är nöjda hittills.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

Jonas Bergström

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.