Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Torstens galna säljbrev

Publicerad: 16 februari 2010, 15:21

I går kväll jublade Torsten Jansson, vd för Charlotte Kallas huvudsponsor New Wave Group, över OS-guldet. I samma veva slog han nog rekord när det gäller antal utropstecken i ett säljbrev till de anställda: – SÄLJ!!!!!!


Ämnen i artikeln:

New Wave Group

Torsten Jansson.

New Wave, som äger varumärket Craft, har haft anledning att dra på smilbanden i Vancouver, i egenskap av huvudsponsor till guldmedaljören Charlotte Kalla.

Men hemma går försäljningen inte tillräckligt bra.

I ett brev till de anställda, skickat i går kväll, öser Torsten Jansson på rejält. Det är helt enkelt sälj som gäller – för hela slanten.

Så här skriver han i internmejlet som Resume.se tagit del av:

”Hej alla svenska New Wave-anställda!

Oavsett position och företag – jag vill nu att vi ALLA oavsett position och varumärke fokuserar på SÄLJ!!!!!! Hela New Waves internationella framgång bygger på att vi är grymt bra i SVERIGE!!! Och nu har vi  - även om det finns undantag – tappat mer försäljning, eller i vissa fall ökat mindre, än utomlands!!! Det kommer inte att hålla i längden – därför ber jag alla SVENSKA anställda att MAXA SÄLJ!!!

Är du VD kan du göra massa kundbesök, är du säljare kan du maxa antalet kundbesök, är du formgivare kan du besöka några kunder, är du ekonomichef kan du försöka sälja när du driver in fordringar… är du marknadschef kan du göra extra kampanjer och besöka kunder, är du butiksanställd kan du ge extra bra service och försöka mersälja… kort sagt, vi kan alla påverka!!!!!! Och hjälpa varandra… Det spelar ingen roll om vi säljer glas, tröjor, yrkeskläder, sportkläder eller konferenser – bara vi säljer. Så tänkt över gränserna och sälj!!!!!! Vi lever av intäkter och försäljning – gör Ert bästa! Tack!!!

Med vänlig hälsning
Torsten

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

New Wave Group

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.