Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Transformator Design och Daytona inlemmas i itch

Publicerad: 27 april 2018, 08:18

Mats Alerius, vd på itch.

Efter att förra året ha förvärvats av Acando infogas nu tjänstedesignbyråerna Daytona och Transformator Design i Acandos innovationsbyrå itch.


När Daytona och Transformator Design nu inlemmas i itch blir byrån Sveriges största inom affärsdesign och utveckling med 160 anställda och kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo.

– Acandos affär bygger i grunden på att skapa oförglömliga kundupplevelser. Vi har varit väldigt duktiga på att leverera på det i relation till våra kunder – nu vill vi än närmare slutkundens upplevelse. Att samla våra byråers starka kompetens under varumärket itch blir en naturlig del i att fortsatt leverera effekt och värde i alla led, säger Carl-Magnus Månsson, koncernchef på Acando.

När konsultföretaget Acando för två år sedan lanserade itch berättade man att målet inom tre år var att ta en ledande position på den nordeuropeiska marknaden.

– Upplevelsedriven design bygger på att förstå användaren – att vara relevant i alla delar av användarresan för att tillföra långvarigt värde, på ett sätt som en statisk produkt eller leverans aldrig kan göra. Vår samlade kompetens i varumärket itch stöttar såväl snabbhet som skalbarhet av digitala tjänster. Vi arbetar dagligen med
uppdrag som ställer frågor såsom: Vad är det vi kan möjliggöra med teknik och kreativitet? Hur kan vi bidra till en bättre och mer hållbar värld?, berättar Mats Alerius, vd på itch i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.