Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tre Kronor Media öppnar i Göteborg – värvar Vizeumchef

Publicerad: 29 januari 2019, 09:52

Max Hallenberg

Mediebyrån Tre Kronor Media öppnar upp ett nytt kontor i Göteborg och rekryterar Max Hallenberg från Vizeum som kommer att leda verksamheten.


Tre Kronor Media expanderar affären ytterligare. Först på tur är Göteborg där verksamheten kommer att ledas av Max Hallenberg, som närmast kommer från rollen som byråchef på Vizeum Göteborg.

– Göteborgsregionen är en mycket intressant marknad och vi ser stora tillväxt- och affärsmöjligheter där. Vi har redan i dag ett antal kunder med bas i Göteborg och nu kan vi skala upp vår närvaro rejält i och med öppnandet av vårt nya kontor. Vårt oberoende och vårt starka erbjudande tror vi stämmer bra överens med det som efterfrågas av marknaden, säger Tre Kronor Medias vd, Håkan Jerner i en kommentar.

Max Hallenberg säger i samma pressmeddelande:

– Jag brinner för att bygga starka, långsiktiga kundrelationer och leverera ett tydligt värde tillsammans med de kunder jag jobbar med. Tre Kronor Media delar dessa värderingar och har som resultat bland annat lyckats knipa förstaplatsen i årets mediebyrå ett otal gånger. Det ska bli jättespännande att få möjligheten att bygga upp den här byrån från start i Göteborg, uppbackat av ett så starkt varumärke och team.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.