Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Tre nya medlemmar till Komm

Publicerad: 7 februari 2019, 14:31

Sveriges Kommunikationsbyråers styrelse.

Bellbird, Voked och Strays ansluter till branschorganisationen Komm.


Ämnen i artikeln:

Komm

Häromdagen hade Komm årets första styrelsemöte, ett styrelsemöte där byråerna Bellbird, Voked och Strays ansluter.

– Vi gillar samarbete och utbyte. Framför allt med våra kunder. Men gärna också med andra medlemmar i Sveriges Kommunikationsbyråer, som vi tror kan inspirera till bra diskussioner om trender, framtiden och den ständigt pågående branschglidningen, säger Anders Kempe, partner och vd på den nya medlemsbyrån Bellbird.

Medan Bellbird och Strays är baserade i Stockholm kommer Voked från Ängelholm.

– Förutom många fördelar som att få råd och stöd samt ett ovärderligt bollplank ser vi fram emot att inspireras (och inspirera!) av många andra medlemsföretag i KOMM. Vi ser även fram emot att tillsammans kunna bidra och skapa bättre förutsättningar för branschen, skriver Linnea Nilsson, account director på Strays i en kommentar.

– Vi är glada och stolta över de nya medlemsbyråerna. Förbundet har en spännande och intensiv vår framför sig med fokus på medlemsfrågor som engagerar. Just nu med Effektprinciperna på turné runt om i landet, säger Linda Nilsson, tf vd på Komm.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Komm

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.