Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Trendspanar i Kazakstan – i realtid

Publicerad: 15 februari 2011, 13:42

TeliaSonera har länge satsat stort på att ha koll på telekomtrender. Nu tar men det ytterliggare ett steg med appen Trends. – Med Trends kan vi presentera mer relevanta rapporter flera gånger om året, säger Thomas Jönsson, chef för externkommunikation på TeliaSonera, i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

TeliaSonera

Tidigare har företag arbetet med att utföra årliga undersökningar men nu kommer det alltså bli möjligt att genomföra ständigt aktuella undersökningar. Genom att utnyttja modern mobil teknik kan man analysera de trender som pågår just nu, samtidigt som man ökar sin närvaro i sociala medier och ytterligare stärker dialogen med omvärlden.

– Telekombranschen förändras kanske snabbare än någon annan bransch, vilket även innebär att vi måste anpassa våra metoder att analysera marknaden. Med Trends kan vi presentera mer relevanta rapporter flera gånger om året, säger Thomas Jönsson, chef för externkommunikation på TeliaSonera, i pressmeddelandet.

Den första rapporten baserad på undersökningar gjorda i appen Trends släpps under mars månad och omfattar då den svenska marknaden. Senare i vår kommer även rapporter från undersökningar i Norge, Danmark, Finland, Spanien, Estland, Lettland, Litauen, Moldavien, Kazakstan, Azerbajdzjan och Georgien, vilket ska ge ett bredare internationellt perspektiv.
– Vi kommer att bjuda in såväl allmänheten som telekomspecialister och trendsättare till undersökningen, säger Thomas Jönsson.

Förutom fyra undersökningar per år kommer TeliaSonera via Trends att löpande ställa frågor om aktuella ämnen. Trends finns som applikation för iOS, Android och även inom kort för Symbian.

Christian Ström

Ämnen i artikeln:

TeliaSonera

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.