Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Trots dementin – Laga lätt skrotas

Publicerad: 31 oktober 2011, 14:21

Ulrika Saxon.

Foto: Pressbild.

Efter Resume.se:s avslöjande i fredags att Bonnier Tidskrifter skrotar Laga lätt gick vd Ulrika Saxon ut och dementerade uppgifterna. Nu bekräftar man i ett pressmeddelande uppgifterna att Laga lätt skrotas.


Ämnen i artikeln:

Ulrika SaxonYourlife

Samtidigt med beskedet att Mona Johansson blir ny chefredaktör för Allt  om mat  bekräftar Bonnier tidskrifter också att man skrotar Laga lätt.  Trots att vd Ulrika Saxon under fredagen gick ut och dementerade Resume.se:s avslöjande att tidningen läggs ner.

– Jag ställer mig mycket frågande till den eventuella källan till  artiklarna på Resume.se. Vi har gått ut med information om att Yourlife  läggs ner, så långt är det korrekt. Vad gäller övriga två titlar som  nämns har inget beslut klubbats. Budgetprocess pågår och projekt  utvärderas löpande. Vi har inte fattat beslut om vår exakta utgivning  för nästa år ännu, sa Ulrika Saxon i fredags.

Nu skriver man dock att Laga lätt kommer att läggas ned och att det sista numret kommer vid årsskiftet.
Enligt Ulrika Saxon har man haft budgetöverläggningar i helgen och då beslutat om nerläggningen.

Emanuel Videla

Ämnen i artikeln:

Ulrika SaxonYourlife

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.