söndag26 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

TV3:s aprilskämt: Tutti Frutti tillbaka

Publicerad: 1 april 2010, 07:44

TV3 drog till med ett aprilskämt dagen till ära: ”Succéserien Tutti Frutti äntligen tillbaka – Robert Aschberg programleder”, skrev kanalen i ett pressmeddelande i morse. – En känd radiostation ringde direkt och ville ha en intervju med Aschberg, säger presschefen Max Lagerbäck till Resume.se.


MH

Magnus Helander


Robert Aschberg. Foto: TV3.

Max Lagerbäck och kollegerna på TV3 är mycket nöjda med aprilskämtet, meddelar han. Och han tror att fler kommer att gå på det.

– Vi håller noggran kontroll på bloggarna, säger han.

TV3:s aprilskämt - läs hela pressmeddelandet

'PRESSINFO TV3
Stockholm 1 april 2010

TV3: TUTTI FRUTTI – PREMIÄR!
Lördag den 10/4 kl. 21:00

SUCCÉSERIEN TUTTI FRUTTI ÄNTLIGEN TILLBAKA

– ROBERT ASCHBERG PROGRAMLEDER

Ingen har väl glömt fröken Melon, fröken Mandarin, fröken Körsbär, fröken Apelsin och fröken Citron som nu äntligen gör comeback i rutan. Som ett slag för jämställdheten har de i år sällskap av herr Gurka, herr Banan, herr Zucchini och herr Jordnöt. Allt under fast ledning av Robert Aschberg.

– Min dröm har gått i uppfyllelse, frukt är verkligen godis, säger han.

 Programformen är densamma som tidigare, och Dominika Peczynsky står trofast vid programledarens sida, men nu har programmet kryddats i jämställdhetens namn med några manliga ”frukter” som får samsas på scenen med de fagra damerna. Dessutom kommer hemliga folkkära gäster att medverka i varje program.

  – Vi vet att det här kan sticka i ögonen på en del, men vi tror att Sverige är redo och det stämmer väl överens med vår nya kanalprofil som är starka känslor och starka karaktärer, säger Max Lagerbäck, presschef MTG TV.

Under nittiotalet gjorde TV3 braksuccé med den tidens mest kontroversiella och nyskapande programserie. Nu väcks Tutti Frutti åter till liv – på bästa sändningstid.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev