Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

TV4 är årets bästa media

Publicerad: 22 oktober 2008, 14:48

I samband med 101 marknadschefer utses TV4 till årets bästa media av de nominerade marknadscheferna i närmast konkurrens av Dagens Industri, Google och TV3.


– Eftersom vi på Scream blev utnämnda till årets bästa mediebyrå tidigare i år, så tänkte vi nu i samarbete med Resumé skicka glädjen av att vara en vinnare vidare och dela ut ett pris till årets bästa media, säger Ragnar Tingström, rådgivare på Scream.

 Scream har kontaktat alla nominerade marknadschefer via mail och telefon med frågan om vilket media som de tycker är bäst. Man frågade efter vilket media som under 2008 på ett professionellt och gärna innovativt sätt hjälpt de nominerade marknadscheferna att nå sina mål, stora som små.

En stor mängd svar kom in, bland dem DN, Metro, Blocket, Aftonbladet.se, hemnet.se och MTG Radio. Flest röster fick DI, Google, TV3 och TV4, där just TV4 med en liten rösts marginal drog det längsta strået.

 – Vi fick in motiveringar till samtliga svar där samtliga kändes mycket sakliga och relevanta. Vi tycker därför att TV4 skall vara mycket stolta över denna utmärkelse samtidigt som vi på Scream vill varmt gratulera TV4 till titeln Sveriges Bästa Media 2008, säger Ragnar Tingström.

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.