Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Två nya partners på Gullers Grupp

Publicerad: 1 oktober 2019, 11:31

Carolina Anestam och Tobias Borgin blir nya partners på snabbväxande Gullers Grupp.


Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Av Gullers Grupps totalt 240 anställda är drygt 20 personer partners. Att företaget ägs av sina anställda ser man som en viktig förklaring till varför Gullers Grupp de senaste åren kunnat växa så kraftigt. De senaste två åren har man genom förvärv av byråer som Ellermore och Qre dubblat sin omsättning från 175 till 334 miljoner kronor.

Nu blir kommunikationsrådgivaren Carolina Anestam och copywritern Tobias Borgin nya partners i företaget.

– Carolina är en av de skarpaste kommunikationsrådgivare jag arbetat med, men det är hennes engagemang som gör att hon på många sätt personifierar det vi på Gullers Grupp vill vara. Vi är en byrå för samhällsaktörer som vill bidra till att göra samhället bättre och Carolina är en värderingsdriven person som delar den visionen. I en tid när branschen och vi förändras känns det bra att få in henne som partner, säger Hans Gennerud.

Carolina Anestam kom in på Gullers Grupp för tre år sedan då de köpte upp Hero Kommonikation, en byrå hon själv varit med och grundat.

– Kommunikation har för mig alltid handlat om det större målet. Är inte hjärtat med både syns och känns det. Det är därför så inspirerande att Gullers Grupp fokuserar på just samhällsaktörer som vill något mer. Här känner jag mig hemma och då känns det förstås också väldigt fint att få möjligheten att ta ännu större ansvar, säger Carolina Anestam.

Tobias Borgin har jobbat på Gullers Grupp sedan 1999. Innan dess hade han under fler år jobbat som journalist, bland annat på Sveriges Radio.

– Hela mitt yrkesliv har jag velat hitta historier som berör och som får effekt. Att få bidra till att samhällsaktörer hittar sina unika budskap och berättelser för att skapa förändring är roligt varje dag. Att bli partner innebär fler roliga kapitel i berättelsen om mig och Gullers Grupp, säger Tobias Borgin.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Gullers Grupp

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.