Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Unibet tappar vd:n

Publicerad: 20 juli 2010, 09:40

Petter Nylander lämnar sin post som vd för Unibet. Efter fem år på huvudkontoret i London flyttar han hem till Sverige med familjen.


Petter Nylander slutar som vd för Unibet. Foto: Jan Collsiàà

– När jag tackade ja till detta jobb var jag inställd på att bo i London i tre till fem år. Jag hade aldrig för avsikt att lämna Sverige för all framtid, säger Petter Nylander till Dagensmedia.se.

Hans uppsägningstid sträcker sig 12 månader framåt i tiden. Därför kommer han att fortsätta att arbeta med olika projekt inom företaget från Sverige under den perioden.

– Sedan har jag för avsikt att etablera mig i Sverige och hitta ett nytt spännande arbete. Men jag har inget konkret klart än, säger Petter Nylander till Dagensmedia.se.

Hans ersättare som vd är från och med idag finanschefen och vice vd:n Henrik Tjärnström.

Petter Nylander har varit vd på Unibet sedan 2005 och under den perioden varit en ivrig förespråkare för en avreglering av den svenska spelmarknaden. Tidigare var han vd på mediebyrån OMD och har även ett förflutet som vd på TV3.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.