Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Unify är Sveriges bästa eventbyrå

Publicerad: 10 december 2008, 14:58

Unify var med första gången förra året och kom då tvåa. Nu kliver man upp på förstaplatsen. – Kunder blir imponerade, det är en kvalitetsstämpel att hamna bra här, säger vd Ulf Lesley.


Byrån har funnits sedan 2003 och har kunder som Telia Sonera, Vattenfall och Astra Zeneca. I år har man fått fyra konton och har nu sammanlagt tjugofem kundkonton. Ulf Lesley ser tillbaka på ett år där byrån har expanderat sakta men säkert enligt plan.
– Självklart påverkar det att det är lågkonjunktur som drabbar vissa av de branscher där vi har kunder. Men vi har turen att ha kunder i flera olika branscher, både offentliga och privata aktörer, vilket gör att vi har lyckats parera lågkonjunkturens effekter ganska bra.
Vad gör att ni har så nöjda kunder?
– Vi börjar i rätt ände och är med hela vägen. Vi jobbar mycket med det kommunikativa innehållet. Vi ser till att allt som behövs för att förmedla budskapet finns där och på så sätt uppnår vi kundens kommunikationsmål.

Event

1.Unify (2)
2.BSP Marketing AB (ny)
3.Minnesota Communication AB (ny)
4. Initiativ AB (1)
5.Occasion Corporate Events (ny)
6.Meetmasters Event & Comm. (10)
7.PS Communication Eventmarketing (6)
8.Imagine (ny)
9.Blick Event AB (ny)
(Siffra inom parentes visar fjolårets placering)

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.