Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Utmanaren till Vi i villa

Publicerad: 20 februari 2009, 09:42

Lite omkullkastade bokstäver och vips var en ny tidningstitel född. Den 9 mars kommer första numret av den nya tidskriften Villaliv. Avsändare är Media Gruppen, som tidigare testade Ett Hus, och AGI.


Pernilla Wahlgren på framsidan ska få Sveriges alla villaägare att öppna och bläddra igenom första numret. Tidningen, som premiärvisas på Villaägarmässan om två veckor, kommer att distribueras till cirka två miljoner villaägare med Posten. Premiärnumret dimper ner i brevlådan den 9 mars.

Ingrid Carlqvist, chefredaktör för Villaliv, berättar om satsningen.
– Vår ambition är att vara en kostnadseffektiv bärare av annonser på riksnivå. Vi ska också agera som en kreativ medierådgivare och paketera intressanta erbjudanden till våra kunder. Allt för att utveckla en nära och tät kundrelation.

Bakom tidskriften står Malmöbaserade AGI i samarbete med Media Gruppen i Halmstad. Första året satsar AGI på att ge ut sex nummer av tidningen. AGI kommer att ansvara för redaktion och formgivning medan försäljningen sköts av Media Gruppen.

– Vår ambition med Villaliv är att vara lite modernare och lite kaxigare än våra konkurrenter.

Linda Fagerlind

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.