Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

VA tynger Bonnier

Publicerad: 8 november 2007, 12:21

Ökad lösnummerförsäljning och starka titlar som lyfter prenumerationsintäkterna lyfter Bonnier Tidskrifters resultat något i jämförelse med föregående år. Men vd Jonas Bonnier vill inte ropa hej ännu. Veckans Affärer tynger resultatet i oktober.


Även om annonsnivåerna för Bonnier Tidskrifter inte når upp till budgetnivåerna för oktober månad ser resultatet på prenumerations- och lösnummerförsäljning desto ljusare ut. 1,5 miljoner kronor bättre än väntat för lösnummerförsäljningen hittills i år och 2,5 miljoner mer än väntat för prenumerationsintäkterna, skriver Bonnier Tidskrifters vd Jonas Bonnier i en intern rapport. Han vill dock inte ropa hej ännu."Dock vet vi redan nu att det finns en hel del extra kostnader som belastar december tungt", skriver Jonas Bonnier i den interna rapport som Resumé tagit del av.Sämst går det för Veckans Affärer som drabbats hårt av annonskonjunkturen."Veckans Affärer fortsätter att överraska oss negativt", skriver Jonas Bonnier.

Andreas Johansson

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.