Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Våldtäktsanklagade Ronaldo gör kalsongreklam

Publicerad: 1 april 2019, 07:51

Det var tyska Der Spiegel som först publicerade våldtäktsanklagelserna mot Cristiano Ronaldo.

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo står anklagad för våldtäkt av en amerikansk kvinna, vilket enligt New York Times ska ha spelat in i beslutet att i år inte lägga några av Juventus matcher i USA. Samtidigt gör Ronaldo avklädd kalsongreklam på Instagram.


Det var tyska Der Spiegel som i april 2017 rapporterade om hur en amerikansk kvinna anklagade Juventus-stjärnan Cristiano Ronaldo för en våldtäkt som ska ha begåtts på ett hotellrum i Las Vegas 2009. Ronaldo själv nekar till anklagelserna, som han kallat "fake news", och stjärnans advokater har hotat med att stämma den tyska tidningen för att ha publicerat uppgifterna.

New York Times rapporterade nyligen att våldtäktsanklagelserna mot storstjärnan spelade in i beslutet att i år inte lägga några av Juventus matcher i USA.

Nu skriver AS, en av Spaniens största sporttidningar, om hur Ronaldo utnyttjar den ledighet han tagit för att återhämta sig från en lårskada till att göra reklam för sitt underklädesmärke CR7.

Under söndagen publicerade stjärnan en bild på sitt Instagramkonto, med 160 miljoner följare, där han sitter på två badkar med brett skrevande ben endast iklädd kalsonger från CR17. AS nämner dock ingenting om våltäksanklagelserna mot stjärnan.

Visa det här inlägget på Instagram Last session🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️ Ett inlägg delat av Cristiano Ronaldo (@cristiano) 30 Mar 2019 kl. 3:51 PDT

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.