Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Välkommen till framtiden!

Publicerad: 7 december 2007, 13:26

Det första är vår vanliga välbesökta nyhetssajt som har fått tuffare rubriker och extremkorta ingresser. Målet är att driva upp nyhetstempo något och att få in ännu mer på en liten yta. Det mesta kommer fungera som tidigare, min förhoppning är att du ska se en liten förändring och om några dagar inte minnas det gamla.


Nya Klubb Resumé

Det  andra som har hänt är att Klubb Resumé har fått ett helt nytt utseende och att  verksamheten integreras i vår stora server. Tidigare bodde Klubb Resumé på stan,  men nu är vår tjusiga kusin fastsurrad vid masten. Den största förändringen är  att du måste vara medlem i Klubb Resumé för att kommentera artiklar. Du kan  självfallet vara anonym mot allmänheten, men i händelse av missbruk kommer vi  att kunna ingripa och stänga av dem som inte följer reglerna. 90 procent av alla  som skriver kommenterar är begåvade, roliga, kritiska personer som hyllar och  sågar med samma vassa penna. Detta vill vi ha kvar. Tyvärr är en liten del av  dem som skriver kommentarer bara sexistiska mobbare med klara rättshaveristiska  böjelser. Dessa människors vedervärdiga åsikter vill vi inte längre ha på  Resume.se.

Vad är då Klubb Resumé för dig som aldrig varit hos oss  tidigare? Jo det är en blandning av en vimmelsajt och Facebook. Mitt mål är att  Klubb Resumé ska bli ungefär som rosa sidorna i papperstidningen. Personnyheter,  folk på väg, recensioner, nätverk, diskussioner och personliga bloggar är några  exempel på saker som kommer att förekomma på Klubb Resumé. Har du idéer på en  egen underklubb, då är det bara att be oss starta den. Vill du visa dina jobb och  arbetsprover, lägg ut i din portfolio/album. Vill du träffa nya kompisar, börja med att gå med i mitt  nätverk.
Idag är vi drygt 5000 medlemmar på Klubb Resumé.

Välkommen du  också, detta är framtiden.

Viggo Cavling

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.