torsdag30 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Vår stolthet och team-anda har ökat"

Publicerad: 6 mars 2019, 08:04

Genom vinsten i Årets byrå har Awaves medarbetare fått en bekräftelse på att deras engagemang och kundfokus har givit utdelning, säger vd Carl-Johan Beckman.


Amanda Törner

amanda.torner@resume.se


Den 21:a februari korades de byråer i Sverige som har mest nöjda kunder i Regi och Resumés tävling Årets byrå. Resumé gör en enkät med samtliga vinnande byråer för att ta reda på vad som ligger bakom topplaceringarna.

Awave tog hem vinsten i kategorin "Digital 25-50 MKR".

Vad betyder den här vinsten för er som byrå?
– Vi känner en enorm stolthet och glädje över att vi i år fått utmärkelsen Årets Byrå, som är en bekräftelse från våra kunder på att vi gjort ett bra jobb och att de är nöjda med Awave som leverantör. Inget kan göra oss gladare och vi tackar varmt våra kunder, säger Carl-Johan Beckman, vd på Awave.

– Inom Awave har vi alltid haft högt i tak och god sammanhållning och med denna vinst har både vår stolthet och team-anda ökat. Genom utmärkelsen har våra medarbetare fått en bekräftelse på att deras engagemang och kundfokus har givit utdelning, vilket vi tror kommer att bidra till deras personliga utveckling och i förlängningen ännu bättre leveranser.

– Utifrån det operativa ledningsperspektivet betyder utmärkelsen Årets Byrå att de satsningar och investeringar bolaget har gjort de senaste åren har varit rätt och att vårt val av affärsmodell och arbetsprocess fungerar bra. Vinsten ger företaget uppmärksamhet och möjlighet att exponera sig mer i olika kanaler, även att skapa och generera nya affärsmöjligheter där utmärkelsen Årets Byrå är ett bevis på att Awave lever upp till att vara en premiumbyrå av högsta klass.

Vad är det ni har lyckats med?
– Awave har som digitalbyrå till 100 procent fokuserat på marknadens behov och lyssnat på vilka förväntningar kunderna har på oss som leverantör. Det har skapat en bred tjänsteportfölj som täcker in de behov av digitala tjänster som kunderna efterfrågar. Kundnytta och affärsnytta är ledorden i allt vi gör, samtidigt som våra leveranser håller en hög kvalitet och nått upp till kundernas förväntningar och mer därtill. En smidig organisation med hängivna och engagerade medarbetare med spjutspetskompetens inom varje affärsområde har också bidragit till vår framgång.

– Awave har lyckats med att vara den helhetsleverantör med premiumkvalitet som vi strävat efter. Vi har överträffat våra kunders förväntningar och levererat projekten både med hög kvalitet och på utsatt tid.

Hur ska ni fira?
– Vi har firat varje dag sedan vi vann. Mycket tårta och AWs. Vi ska ut och fira med hela företaget inom kort med middag, stand-up med efterföljande partaj.

På andra och tredje plats i kategorin hamnade Antrop och Esatto.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev