Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Vårstädning i DN:s nöjesbevakning

Publicerad: 31 mars 2008, 12:30

I veckan sjösätter DN en ny satsning inom nöjesbevakningen. Resume.se erfar att På stan-chefen Elin Peters åker ut och ersätts av Axel Björklund som arbetat med projektet under en längre tid.


Elin Peters, lämnar På Stan, enligt uppgifter till Resumé.

DN kommer att förändra stora delar av nöjesbevakningen i veckan. Under måndagseftermiddagen kommer man att skicka ut information om det projekt som internt haft arbetsnamnet "Bertil" och som lanseras på onsdag kväll.

Den som leder satsningen är Axel Björklund och som jobbat i en mindre grupp med bland annat Jenny Damberg och Sebastian Suarez-Golborne.

När Resume.se når På stan-chefen Elin Peters, tidigare Sandström, vill hon inte ge några som helst kommentarer utan hänvisar till en pressrelease som ska ut senare under dagen.

Resume.se erfar att en stor del av den tidigare På stan-redaktionen kommer att ersättas av en ny grupp.

Satsningen är ett nätprojekt. Tidigare satsningar kring nöjesbevakningen har gjorts på Dn.se. För drygt ett år sedan slog man ihop På stans och Stockholmsredaktionens nätsidor till undersajten STHLM.

Det är oklart vad som händer med pappersversionen av På stan. Nöjesbilagor med bas i kalendarier har inte varit helt lätta att sköta när konkurrensen hårdnat från internet. I Skåne valde Sydsvenskan att starta en nätsida för Dygnet runt. Därefter lyfte man ut bilagan ur huvudtidningen för att sedan skrota pappersbilagan helt. Dygnet runt är nu en del av Citys Malmöedition.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.