Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Vd-byte på Mindshare

Publicerad: 28 april 2011, 09:19

Torbjörn Larsson, tidigare chef för mediebyrån Mindshares Göteborgskontor, tar över som vd för mediebyrån efter Björn Jutendahl, från och med augusti.


Ämnen i artikeln:

MindshareBjörn Jutendahl

Torbjörn Larsson.

Torbjörn Larsson startade mediebyrån Mindshares Göteborgskontor 2003 och har drivit det i sju år.Nu ytar han över som vd för hela byrån – han efterträder  Björn Jutendahl som sagt upp sig.

Björn Jutendahl meddelade i mars att han tänker avgå av privata skäl. Han kommer att finnas kvar i företaget tills Torbjörn Larsson tar över i augusti efter sin föräldraledighet.

– Jag har haft fyra fantastiska år med mina kollegor på  Mindshare . Vi har bl a genomfört en tämligen betydande organisationsförändring, lanserat en ny arbetsprocess och jobbat fram ett mycket intressant erbjudande för arbete med sociala medier. Om någon kan förvalta och utveckla detta så är det Torbjörn. Han är en proffsig ledare, känner denna bransch utan och innan och gjorde ett ypperligt arbete med Göteborgskontoret, säger Björn Jutendahl.

Magnus Helander

Ämnen i artikeln:

MindshareBjörn Jutendahl

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.