söndag24 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Veckans värvningar: Uppdatera dig med de senaste rekryteringsnyheterna

Publicerad: 17 juni 2023, 20:42

Resumé sammanfattar rörelserna på arbetsmarknaden 12-17 juni.

Ämnen i artikeln:

Stefan LöfvenSara HaagRekryteringKarriär

R

Redaktionen

red@resume.se

ART

Andreas Rågsjö Thorell

andreas.thorell@resume.se


Chloë Bernhardsson, i dag för kommunikationsbyrån Redgert Comms svenska verksamhet, tar över som vd i Redgert Group AB efter bolagets grundare Daniel Redgert.

Reklamfilmsregissören Sara Haag ansluter till Bleck Film. Hon har haft en lång och framgångsrik karriär inom komedi för TV. Nu senast med komediserien ”Toppen”, Amazons första nordiska produktion Som reklamfilmsregissör har hon bland annat gjort uppmärksammade filmer för Arla med kampanjer som Brölk och Ursäktsarkivet för Röda Korset.

Den tidigare exploateringsdirektören i Stockholm Johan Castwall ansluter till pr-byrån A Beautiful Soup.

Caroline Ortmark, vd för produktionsbolagen The Line kommer att lämna bolaget i slutet av juni för att ta rollen som vd för Machines like me Sverige, ett AI och RPA (Robotic Process Automation) som öppnar upp i Stockholm under Augusti. Olle Ljungman, en erfaren postproducent och medgrundare av The Line, kommer att ta över som vd på postproduktionen. Medan Sara Lindblom, tidigare producent på The Line Gotland, kommer att ta över som vd för serviceproduktionen. Sara har varit en central del av The Lines verksamhet i flera år. 

Emilie Johansson, senast kommunikationsansvarig för Centerpartiets EU-parlamentariker i Bryssel som värvas av Vision som strategisk rådgivare åt förbundsordförande Veronica Magnusson.

Annika Javestad är ny CMO på Rebtel. Hon kommer senast för motsvarande roll på Sircular och har tidigare haft samma chefsroll i Fundler, Bricknode, Nordnet och Entercard.

Stefan Löfven, statsminister i den socialdemokratiska regeringen mellan 2014 och 2021 går till pa-byrån Rud Pedersen där han blir kollega bland annat till Moderaternas förra finansminister Anders Borg, som är delägare i byrån. Han kommer att jobba för byrån omkring en dag i veckan.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev