Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Verymuchlogos avhoppare startar egen byrå

Publicerad: 23 april 2009, 15:20

VD Estelle Nordenfalk och strategen Walter Naeslund försvann – kvar blev kreatörerna Petrus Kukulski och Martin Marklund. Därmed upplöstes även Verymuchlogo, Storåkers satsning på sociala medier. – Jag har startat egna byrån Honesty, säger Walter Naeslund.


Walter Naeslund – på egna ben.

Upp som en sol och sedan…
Verymuchlogo skulle bli en dotterbyrå till Storåkers McCann med inriktning på sociala medier när byrån startade i höstas. I laguppställning ingick bland annat stjärnkreatörerna Petrus Kukulski och Martin Marklund.

Ett knappt halvår senare är både vd Estelle Nordenfalk och strateg Walter Naeslund borta, trots att man under den korta tiden bland annat hunnit vinna ett silverägg för apan Alejandro Fuentes Bergström.
Även Verymuchlogo är  ett avslutat kapitel.
Petrus Kukulski och Martin Marklund har gått tillbaka till Storåkers.
– Jag ville jobba proggresivt med sociala medier, ungefär som på en pr-byrå. Men det fanns inte riktigt det utrymme eftersom vi blev ganska bundna till McCann-nätverket, säger Walter Naeslund.
– De ville helt enkelt slå ihop verksamheterna, men anledningen till det beslutet är inte jag rätt man att svara på.  

De nya begräsningarna i förutsättningarna fick honom i alla fall att hoppa av jobbet i februari för att starta eget.
– Jag har startat egna byrån Honesty som kommer att jobba brett med andra byråer. Vi är redan sex personer som för övrigt sitter i F&B:s gamla lokaler på Kungsgatan, ett arv som förpliktigar, säger Walter Naeslund.

Peter Willebrand

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.