Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Veteran lämnar Garbergs för Great Works

Publicerad: 6 maj 2008, 09:14

Efter 10 år som produktionsledare lämnar Jessica Thorelius reklambyrån Garbergs. Istället blir hon projektledare på Great Works med ansvar för största kunden Absolut Vodka.


Jessica Thorelius. Foto: Lisa Åberg

Även om titeln nu byts från produktionsledare till projektledare tror inte Jessica Thorelius att arbetet kommer att skilja sig så mycket.
– Det handlar mycket om att hålla ihop kreatörerna. På Garbergs har jag jobbat både med film- och webbproduktion så jag tror att det blir ganska likt det jag ska göra på Great Works.

Jessica Thorelius har jobbat med alla Garbergs större kunder som Svenska Spel, Net on Net, Telenor och Ipren. Men från Garbergs sida är det inga sura miner.
– Jag berättade för Martin Gumpert och han blev glad för min skull och tyckte att det var rätt steg att ta. Vi kommer säkert att hålla kontakten.

Jessica Thorelius har också hunnit med att vara chefredaktör för den svenska utgåvan av tidningen Sports Illustrated. Hon kommer att börja på Great Works i juni.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.