Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Vi är stolta över att samarbeta med Kungliga Operan"

Publicerad: 30 mars 2008, 17:00

Den 28 maj utser Resumé de 499 bästa & mäktigaste i medie- och marknadskommunikationsbranschen. Varje dag intervjuas en av de nominerade. I dag är det Maria Millqvist J:son Berg , som driver pr-byrån Spoilconcept.


Maria Millqvist J:son Berg.

Vad gör dig till en bra pr-konsult?
– Camilla Stern som jag grundade Spoilconcept med är som jag orädd, tänker stort och internationellt. Vi ger oss sällan eller aldrig om vi har en bra idé i bagaget. Och det genomsyrar hela företaget och alla som jobbar med oss.

Vad har gjort att du har kommit dit du är i karriären?
– Hårt arbete, det finns inga genvägar. Jag insåg tidigt att om inte jag själv tror på mig så kommer inte någon annan göra det heller.

Vilka är höjdpunkterna för Spoilconcept under det senaste året?
– Att vi gått från två till fem personer på kort tid. Ständigt nya intressanta uppdrag och förfrågningar. Nu till helgen är vi extra stolta över att få samarbeta med Kungliga Operan då de arrangerar en Maskeradbal för första gången på 15 år.

Er slogan är "att skämma bort är att bry sig om", vad menar ni med det?
– Stort engagemang och massor av energi. Att skämma bort är att bry sig om och vi vill erbjuda mer än vad som förväntas, i alla sammanhang.

Vad är det som skiljer er från alla andra byråer?
– Vi har vågat nischa oss mot den målgrupp som vi kan och förstår bäst, den kräsna och medvetna. Vi skräddarsyr upplevelser och möten där kreativitet, nätverk och internationell erfarenhet är ett måste. Något som vi kan säga att alla på Spoilconcept är grymt bra på. Och det är jag väldigt stolt över.

Vad har du för mål med Spoilconcept i år?
– Målet i år är att fortsätta göra vårt arbete nöjsamt och växa organiskt. Att skapa en härlig och självklar dynamisk mötesplats både för våra anställda och för våra kunder.  Och fortsätta leverera absolut högsta kvalitet i alla sammanhang, stort som smått.

Hur känns det att vara nominerad?
– Fantastiskt roligt och smickrande!

På vilken plats skulle du sätta dig själv på listan?
– Som nummer ett så klart. Second best always first loser.

Se alla nominerade och nominera din kandidat

Linus Fremin

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.