Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

”Vi är värda det här”

Publicerad: 9 mars 2012, 10:26

Jonna Bergh, chefredaktör för Style By – glad över priset

Foto: Jonas Eltes.

I går på Resumébaren på Ambassadeur i centrala Stockholm klev Styleby-redaktionen upp på scén som vinnare. Styleby är Sveriges bästa nya tidskrift. – Det var fantastiskt roligt att vinna, och verkligen kul att Resumé uppmärksammat Styleby, säger Jonna Bergh.


Ämnen i artikeln:

Jonna BerghStylebyBästa nya tidskrift

Bonnier Tidskrifters Styleby, med modeprofilen Elin Kling som dragplåster, kom ut med första numret kom ut i april 2011 och upplagan är idag 30 000 ex. En lyckad affärsidé som kostade mycket lite att lansera. Genom de redan befintliga kanalerna – främst Elin Klings och Columbine Smilles blogg – spreds nyheten om den nya tidningen.

På torsdagens Resumébar tog Styleby-redaktionen emot Resumés utmärkelse Sveriges bästa nya tidskrift.

– Jag känner att vi var värda det här. Jag tycker verkligen att Styleby på många sätt är den mest spännande lanseringen på länge. Plus: Jag hade tydligen glömt bort hur roligt det är att vinna saker – min vinnar-gen hade inte luftats på länge! säger chefredaktören Jonna Bergh som jublade ikapp med sina medarbetare.

En längre intervju med Jonna Bergh kommer på Resume.se på söndag.

Magnus Helander

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.