Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Vi står bra rustade"

Publicerad: 20 augusti 2010, 08:54

Irene Lindblad, som tar över efter Anders Knave som programdirektör på MTG TV. – Tack, det känns helt fantastiskt, och ska bli jättespännande.


Ämnen i artikeln:

MTG TVBörs

truefalse

Irene Lindblad

Vad blir skillnaden mellan att vara tf och ordinarie?
– Det handlar i stora drag om att säkra bra produktioner och format för våra kanaler framöver, leda avdelningen och utvecklingsarbetet av MTG TV:s innehåll. Det känns som att vi står bra rustade inför hösten. Jag har tidigare sagt att det här kommer att bli den bästa hösten någonsin och det står jag fast vid.

Du tar över efter Anders Knave som var en stark profil på bolaget, hur känns det?
– Det känns bra. Jag har ju varit hans högra hand och varit vid sidan av honom när han jobbade här och jag har gjort ett halvår redan i den här rollen, fast med tf i titeln, så det blir business as usual.

Vilka förändringar/förbättringar vill du få till?
– Förutom vårt kontinuerliga för­bättrings­arbete, så är det inga jättestora förändringar som det ser ut just nu. Vi försöker hela tiden att vara så effektiva och bra som möjligt. Däremot så har vi en stor och viktig lansering av TV10 som kommer i början av september, vilket känns spännande. Det blir en bra komp­lettering till vår portfölj.

Iréne Lindblad har varit verksam inom tv-produktionsbranschen i sex år som frilans åt de flesta stora produktions­bolag. Under de senaste fyra åren har hon i egenskap av programkoordinator varit delaktig i samtliga programbeslut för MTGs fri-tv-kanaler. Hon har studerat vid Stockholms universitet och Poppius journalistutbildning.

Tero Marjamäki

Ämnen i artikeln:

MTG TVBörs

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.