Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Vi tror på Saabs affärsplan"

Publicerad: 20 februari 2009, 09:27

Idag har Saab lämnat in en ansökan om företagsrekonstruktion. – Vi avvaktar mer information från Saab och vi har sedan en tid tillbaka en plan för hur vi ska agera, säger Björn Larsson, vd på Lowe Brindfors som är bilmärkets reklambyrå.


Ämnen i artikeln:

SaabLowe BrindforsBjörn Larsson

Björn Larsson är vd på Lowe Brindfors. Foto: Björn Elgstrand

Är allt arbete hos er lagt på is nu?
– Nej, det är det inte. Företaget fortsätter sin verksamhet tillsammans med en rekonstruktör. Så det är business, men kanske inte as usual.

Hur påverkar rekonstruktionen er?

– Vi står vid Saabs marknadslednings sida i den här krisen och fortsätter att jobba. Det kommer krävas kommunikation även framöver även om det blir med på webben och public affairs.
– Vi är också väl förberedda som byrå. Vi har tydliga avtal med Saab och har idagsläget inte tagit någon stor finansiell risk.

Ni överväger inte att säga upp avtalet?
– Nej absolut inte. Vi tror på Saabs affärsplan, men vi kan inte göra bedömningen om finansieringen av den. Vi har jobbat med Saab i femton år och står vid bolagets sida även nu när det är tufft.

Tobias Rydergren

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.