Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Vilka verktyg får ditt arbetsliv att fungera?

Publicerad: 7 maj 2019, 07:42

För marknadsförare finns det en uppsjö av program och verktyg som får alltifrån dataanalys till koordinering på arbetsplatsen att fungera. I veckans avsnitt av Digital marknadsföring i spenaten tipsar Jakob & Jakob om några av deras favoriter, bland annat Google Data Studio.


Ämnen i artikeln:

Digital marknadsföring i spenaten

I veckans avsnitt av Jakob & Jakob – Digital marknadsföring i spenaten – går poddvärdarna Jakob Rydberg och Jakob Mjöbring genom en del av alla de verktyg och program de använder för att få sin arbetsvardag att fungera. De pratar till exempel om Zapier som kopplar ihop dina verktyg och TriggerBee som hjälper dig analysera dina besökare på webbplatsen på individnivå samt Supermetrics som är det bästa verktyget de har hittat för att plocka ut data ur såväl sociala medier och som Google Analytics.

Men ett gäng andra verktyg däremellan också, bland annat Google Data Studio som Jakob Rydberg använder väldigt mycket:

– Det blir lättare att förstå än att titta i Google Analytics och du tvingar dig att återigen fundera över vad du ska mäta på din webbplats, säger Jakob Rydberg när han pratar sig varm om Googles Data Studio.

Lyssna på avsnittet nedan och klicka här för att se alla avsnitt.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.