Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Villa Beylon inte aktuellt för Victoria och Daniel

Publicerad: 26 februari 2009, 10:17

McCann-chefen Michael Storåkers har förstahandskontraktet på Villa Beylon. Familjen Storåkers flyttar in i villan så snart radonsaneringen är klar. Resume.se kan avslöja att kronprinsessan Victoria och Daniel Westling kommer att bo på Drottningholms slott.


Villa Beylon.

Expressen skriver i dag att Victoria och Daniel ska flytta in i den slottsliknande byggnaden Villa Beylon, som ägs av Statens Fastighetsverk och står under kunglig disposition.

Den 400 kvadratmeter stora tegelbyggnaden, som ligger i Ulriksdals slottspark i Solna, radonsaneras och när det är klart kan Victoria och Daniel flytta in, skriver Expressen.

Men det stämmer inte – som Resumé tidigare berättat skrev Michael Storåkers på hyreskontraktet för Villa Beylon 2006.

Under mångmiljonsaneringen har Storåkers bott på Djurgården, men när radonvärdena nått godkända nivåer planerar han att flytta in i byggnaden med sin familj. Tidigare har prinsessan Christina bott i Villa Beylon.

– Vi har fått en förfrågan och tackat ja, säger Michael Storåkers till Resume.se.

Victoria och Daniel ska bo på Drottningholm. Victoria bor i slottsflygeln i dag, så småningom ska paret flytta in på Drottningholms slott, enligt uppgift till Resume.se.

Magnus Helander

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.