Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

Vinstmaskinen

Publicerad: 11 december 2007, 15:32

Med ett resultat på 6,7 miljoner och en vinstymarginal på 35 procent är Micael Bindefeld AB ett av PR-branschens lönsammaste företag. Enligt den nyligen inlämnade årsredovisningen gjorde Micael Bindefeld AB 6,7 miljoner i vinst på en omsättning på 19,1 miljoner.


Micael Bindefeld AB gör ett resultat på 6,7 miljoner och har en vinstymarginal på 35 procent. Foto: Isabelle Ödesjö.

Micael Bindefeld AB har brutet räkneskapsår per den sista juni, och festfixaren själv har all anledning att vara nöjd vid läsningen av årsredovisningen.

Micael Bindefeld AB gör ett resultat på 6,7 miljoner på en omsättning under räkneskapsåret på 19,1 miljoner.

Fast förra bokslutet, för 2005-2006, visade på ännu bättre siffror. Då gjorde Micael Bindefeld AB 9,5 miljoner i resultat på en omsättning på 22 miljoner.

Årets vinst delas ut som aktieägarutdelning. Det betyder i sin tur klirr i kassan för Micael Bindefeld. Hans Micael Bindefeld Kapital AB äger 91 procent av aktierna i Micael Bindefeld AB. Småägare är Frank Söderfeldt och Thérèse Litzell, även de verksamma i Micael Bindefeld AB.

Micael Bindefeld Kapital AB har enligt årsredovisningen samlade tillgångar på 66,2 miljoner.

Janne Sundling

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.