Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Nyheter

"Voi är i Almedalen med en flotta på 100 elscootrar"

Publicerad: 4 juli 2019, 10:16

Hallå där... Kristina Hunter Nilsson, kommunikationschef på det svenska elscooterbolaget Voi.


Ämnen i artikeln:

Almedalen 2019

Vad gör ni här i Almedalen?
– Vi är här med en flotta på 100 elscootrar eftersom vi ser ett bra tillfälle att hjälpa till att lösa transporten och mobiliteten under Almedalsveckan. Ibland är det svårt att ta sig in till Visby från olika orter utanför ringmuren och där ger vi ett bra tillfälle för folk att testa oss för första gången. Många jag har pratat med har varit oerhört glada att vi är här på plats och underlättar för dem att ta sig hit. Vi är också ett team som följer seminarium och deltar i panelsamtal om mikromobilitet och ett fossilfritt Sverige och som passar på att prata med kommuner.

LÄS MER: "Så blev Voi ett samtidsfenomen – marknadschefen om bolagets framtidsstrategi"

Hur ser intresset för mikromobilitet ut i Almedalen?
– Det är väldigt högt. Jag skulle säga att de ämnen som jag hittills har märk av mest är AI, hållbarhet och just mikromobilitet. Jag är nyfiken vilka som kommer visa sig vara de mest trendiga ämnena i efterhand, men det blir förmodligen de här tre och där passar Voi väldigt bra in. Vi vill ha städer för människor och vi sätter hållbarhetsfrågan högt och där är mikromobilitet väldigt viktigt i städer.

Kommer ni göra det här fler år?
– Absolut, vi kommer vara på plats med en flotta elscootrar även nästa år, men också delta i panelsamtal om ett fossilfritt Sverige.

Amanda Törner

Reporter

amanda.torner@resume.se

Ämnen i artikeln:

Almedalen 2019

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.